skip to Main Content
SPEEDDATING I 13 APRIL

FORMATET ÄR SUPERENKELT!

Snabbare än en espresso, mer spännande än en nöjespark! Välkommen till Speeddating Extravaganza – där kärleken går i warp speed och skratten är i överljudsläge! För endast 249 kr (ingår ett glas vin/alkoholfritt), kommer du få chansen att snurra runt bland potentiella hjärtan i tre minuter varje gång. Det betyder att du kommer ha minst 10 heta dejter på en enda sittning!

Med min erfarenhet av att ha hålla event, törs jag lova att du kommer får en riktigt rolig stund. Under slutet av eventet kommer du troligtvis hunnit lära känna fler än du någonsin gjort på så kort tid!

Släpp loss din inre Cupid den 13:e april klockan 13:30, på Löfqvist i Arkaden mitt i Göteborg! Vi bjuder in till en oförglömlig dag med tre olika speeddate-sessions för tre fantastiska grupper, många blir fullbokade snabbt, så boka din plats redan idag!

30-44 år kl. 13:30-14:45
45-55 år kl. 15:00-16:15

HUR ETT EVENT GÅR TILL

Vi träffas på ”bakfickan” hos Löfqvist å VI  på Arkaden våning 2. Jag välkomnar er och bockar av er på deltagarlistan och ni får en vinbiljett till baren. Innan eventet börjar har du tid att ta ett glas vin/ alkoholfritt i baren och mingla lite med övriga deltagare. Jag  håller en kort introduktion och första dejten kan börja! Varje dejt är ungefär 3 minuter och du får uppleva upp emot 10 dejter. När jag slår i gonggongen är det dags att byta till nästa dejt!

Vi tar en kort paus vid mitten av speeddaten för påfyllning av dryck eller toalettbesök. Kanske hittar du kärleken i dryckeskön? Jag håller en kort avslutning och förklarar hur matchningen går till!

Eventet är nu över, men stanna gärna kvar och mingla, prata vidare med personer man klickat extra med under kvällen. Varför inte stanna kvar, prata vidare och äta lunch…

Vi ses lördag den  13 april!

Marcus Alexandersson

TID
13  april från kl.13.30- 

PLATS
Löfqvist å VI  i Göteborg (”bakfickan” på Arkaden våning 2)

ARRANGÖR
Ett samarrangemang med My Wine Estate, dejtingappen  Icy lemonade & Löfqvist å VI

Pris
249 kr Det ingår speeddating och ett glas vin /alkoholfritt. Ni anmäler er och betalar i förskott. Anmäl er här.

BONUS
Alla som kommer på speeddatingen den 13 april och har laddat ner dejting- & eventappen Icy  lemonade och visar upp den för mig får skraplotten SVERIGELOTTEN.