skip to Main Content
Nyheter
VI SÖKER INFLUENCER

Bli vår nästa influenser

Är du en aktiv på Facebook, Instagram eller TikTok ? Älskar du att dela dina erfarenheter med dina följare och är redo att ge dig ut på en spännande resa med vår nya dejtingapp. Är du dessutom mellan 18-25 år och gillar att skapa inlägg med innehåll som fångar dina följare, då är det inget att tveka om.

Det här
skall du göra

Börja med att ladda ner appen via AppStore eller GooglePlay, surfa runt i appen gå igenom alla funktioner och bekanta dig med allt, allt är gratis i appen i vår annonsversionen .

När du tycker att du har koll på appen, vad som ingår och hur den fungerar så vill vi att du börjar planera  på inlägg om Icy lemonade som du delar på dina sociala medier.

Ersättning

Upp till 15 000 kr i ersättning i första omgången. Appen utvecklas hela tiden så ni får tidigt tillgång till uppdateringar, vilket ger ytterligare ersättningsmöjligheter till de som kommer att arbeta med oss efter första omgången

Så här ansöker du:

Ladda ner Icy lemonade appen och bekanta dig med den. Sänd ett mail eller en fängslande videopresentation och förklarar varför du passar perfekt för att representera vår dejtingapp. Glöm inte att uppge antal följare och vilka sociala  plattformar du är aktiv på.