skip to Main Content
Dejtingtips
Om dejting

Tips om dejting

1. Spela svår
Det dummaste du kan göra när du ska bjuda ut någon är att spela svår. Om du ändå bestämt dig för att du vill dejta personen så go for it. Personen kommer inte gilla dig mer för att du är svår, chansen är större att hen kommer tappa intresset totalt.

2. Föreslå en dejt med din familj
Hur härliga mamma och pappa än är, är det aldrig en bra ide att ha en första dejt tillsammans med mamma och pappa. Det är bättre och hålla på det tills ni är lite mer seriösa.

3. Låter en vän göra det åt dig
Även om det är din bästa väns kompis som du vill dejta så bör du alltid fråga själv. Du kommer att uppfattas som mycket mer självsäker och attraktiv.

4. Vara nervös och otydlig
Det är självklart att man är nervös om man ska bjuda ut någon men försök och trycka bort den känslan. Det värsta som kan hända är att personen säger nej och då är det dennes förlust! Så tryck bort nerverna och var tydlig med vad du vill. Alla älskar en självsäker person!

5. Skippa raggningsreplikerna
Även om raggningsrepliker lockar fram många skratt är de nästan aldrig några som fungerar. ”Hoppas att du kan hjärt- och lungräddning för när jag ser dig så tappar jag andan!”. Nej tack.

6. Anordna ett stort spektakel
Även om det kännas gulligt och romantiskt att stå utanför någons fönster med en stereo och spela romantiska sånger så är det nog att ta det hela ett steg för långt.

7. Föreslå en aktivitet som den andre bara gillar
Det kan oftast kännas lättare och bjuda ut någon på en specifik dejt. Men försök att välja en aktivitet ni båda kommer att gilla, för annars kommer det antagligen sluta med att du känner dig obekväm och inte är dig själv.

8. Tänk inte för mycket
Det finns många olika rätt och fel när det kommer till att bjuda ut någon men du vet egentligen bäst själv. Lita på din magkänsla och gör det bara. Som vi sa innan, det värsta som kan hända är att du får ett nej, och det är inte hela världen.